Slovenija
31 ogledov

Gostišče bodo odprli konec oktobra

Večino del na objektu so opravili tržiški mojstri, slovenskega izvora pa je tudi Žurnal24 main
Dan odprtih vrat. Jutri v gostišču Pr' Slug', ki stoji pred glavno avtobusno postajo.

Igralec Kondi Pižorn bo na Šuštarsko nedeljo odprl vrata svojega gostišča Pr' Slug'. Obiskovalci si bodo lahko ogledali, kako napreduje obnova, ki se je začela leta 2006, razkazali pa jim bodo tudi notranjost. Uradno odprtje gostišča naj bi bilo 31. oktobra – če le ne bo večjih zapletov z uporabnim dovoljenjem.

Investicija je vredna 1,7 milijona evrov, obnova pa bo stala še dodaten milijon. “Tržič kot mesto ne igra nobene vloge, zgrabil sem priložnost, ki se je ponudila. Če bi tak objekt v Tržiču že obstajal, se ne bi spuščal v to. Gostišče bo namreč edini objekt s prenočišči v Tržiču,” pojasnjuje Pižorn.

Na jedilniku tržiška hrana
V gostišču bo 11 sob s 33 ležišči. Sobe bodo tematsko obarvane, namenjene pa bodo poslovnežem, družinam in oddihom v dvoje. Cene sob bodo ugodne, gibale se bodo od 25 do 30 evrov. Gostinski del bo temeljil na klasični tržiški kulinariki, ena izmed jedi na jedilniku bo tržiška bržola. V sklopu objekta so uredili tudi vinsko klet, dvigalo, savne in letni vrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.