Slovenija
3148 ogledov

Grozljivo: V Zagrebu z mercedesom med pešce

Zagreb, mercedes v pešce Pixsell
23-letnega voznika so policisti že priprli.

V  Zagrebu je sinoči 23-letni voznik mercedesa z visoko hitrostjo zapeljal v skupino ljudi na parkirišču nakupovalnega centra Supernova. Zbrani so bili na tako imenovanem avtomobilskem srečanju. 

Zagrebška policijska uprava je pojasnila, da je mladi voznik vozil mercedes zagrebških registrskih tablic in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tri pešce in osebni avtomobil, ki je nato trčil še v drug avtomobil.

Poškodovane so takoj prepeljali v bolnišnico. Poškodovanih je pet ljudi, poleg pešcev še moški in ženska, ki sta bila v avtomobilu, v katerega je trčil mercedes. 23-letnika je policija že prijela, zoper njega poteka preiskava. 

Kot poročajo hrvaški portali, je splošno znano, da so druženja, kot je bilo sinočnje, tako imenovani "car meets" (srečanja avtomobilov) redna na omenjenem parkirišču.

Udeleženci so sinoči zagotavljali, da se večina zbira le zaradi ljubezni do avtomobilov in da z njimi ne divja, vseeno pa priznavajo, da se posamezniki, ki jim pravijo "očkovi sinčki", to počnejo.

Zagreb, mercedes v pešce | Avtor: Pixsell Pixsell
Prometna Policija Slovenija Slovenija Pozor, policisti v maraton nadzora. Nocoj! policijski avtomobil Slovenija Na parkirišču zbila petletnega otroka, kaznovana bo njegova mati in še nekdo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • becar 11:04 17.junij 2023.

    Upam da se je našu kdo in mu dal kakšno okrog ušes.

  • Avatar Leon
    Leon 09:08 17.junij 2023.

    Zanimivo ,da policija pri nas takšnih dogodkov ne obravnava kot kršitev prometne zakonodaje . Tudi MB ni izjema .

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:30 17.junij 2023.

    "očkovi sinčki" ti so tudi v Sloveniji opaženi a nobeden z zoisovo štipendijo !