Slovenija
17759 ogledov

Ko policistom prekipi ...

Stavka na mejnem prehodu Gruškovje Nino Verdnik
Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor, je na svojem Facebooku razkril, kaj so v znak protesta počeli policisti.

Slovenski policisti so na pozitiven način protestirali proti nečistemu okolju na delovnem mestu. Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor je na svojem Facebookovem profilu razkril, da so bili policisti Postaje mejne policije Gruškovje naveličali delati v nečistem delovnem okolju, ki bi jim ga na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje moral očistiti pogodbeni izvajalec. Kot dokaz je objavil fotografije, iz katerih je razvidno, da pogodbeni izvajalec tega dela ni opravljal kakovostno.

Šadl je še zapisal: "Ker se policisti zavedajo, da si potniki že na mejnem prehodu ustvarijo prvi vtis o državi, v katero vstopajo, so novembra zavihali rokave in za dva dni zamenjali potne liste in žige za krpe in čistila. Sami so si očistili delovna mesta, v katerih delajo, kabine (zunaj in znotraj), prednjo stran objekta postaje, žaluzije in delovno opremo (računalnike, čitalce, tipkovnice …). Sedaj se na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje spet vse blešči. Čestitke in naj vzgledi vlečejo!"

Komentarjev 8
  • Avatar čavez
    čavez 08:32 06.december 2017.

    Nič čudnega če imajo pa čefurje za čistilke nikoli čisto povsod enaka svinjarija.

  • Dusan Kokalj 17:36 03.december 2017.

    Ne pljuvajte po policistih.Postavite se v njihovo kožo .

  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 16:14 03.december 2017.

    Ne morem verjet da znajo preplacani in nesposobni policajcki tudi kaj delat???