Slovenija
149 ogledov

Guruju morala piti "sok"

Swami Maheshwarananda Žurnal24 main
V Izoli se je dopoldne začel shod, na katerem želita Avstrijka in Koprčanka, ki naj bi jih Svami Mahešvarananda zlorabil, opozoriti javnost. Predstavljamo Angelino zgodbo.

"Sem resnična oseba in želim si, da to kar se mi je zgodilo, ne bi bilo resnično," je opis svoje izkušnje z gurujem začela Avstrijka Angela. Pravi, da je dolgo časa to držala zase, preveč jo je bilo strah spregovoriti o tem. "S tem sem živela sama." Nekaterim, ki so bili prav tako učenci pri istem guruju, je povedala, a številni niso verjeli. "Izgubila sem deset let življenja; posvetila svoj čas, energijo in finančna sredstva tej grozoviti stvari. Odpovedala sem se potovanjem, športu, kontaktu z zunanjim svetom."
Pravi, da je vse do zlorabe verjela, da je Gurudži (učitelj) nič manj kot popoln. Šele štiri leta po prvi zlorabi je lahko odkorakala stran. Nekega dne jo je guru poklical k sebi v sobo. Usedla se je pred njim in začel jo je pitati s sladicami. Neprijetno se je počutila že, ko se je dotikal njenih ust. A vseeno je šla zaklenit vrata, ko ji je tako ukazal. Verjela je, da ne bi njen učitelj nikoli zlorabil učencev. "Mogoče me čaka nekaj posebnega," je pomislila. Nato se je popolnoma slekel in ji rekel, naj se uleže. On se je ulegel nanjo, jo začel poljubljati in božati. Do spolnega odnosa ni prišlo, "samo premikal se je, kot to moški počno," pravi in nadaljuje: "Vsega se spominjam, kot bi se zgodilo včeraj: ležim na postelji, on pa me poljublja z jezikom v usta in moj um me kot ponorel bombardira z mislimi: Star je kot moj dedek, to je nagnusno! Kaj se dogaja? Tega ne občutim kot kakšno tantrično tehniko ali blagoslov. Grozno je in upira se mi. Nato se je nenadoma ustavil in mi rekel naj hitro vstanem, odprem vrata in odidem. Naročil mi je, naj se vrnem zvečer."

Zaupala se je Swamiju. Ta je rekel, da se bo z gurujem pogovoril, a pri tem je tudi ostalo. Leto kasneje je guru umrl. Nato je Swami k sebi poklical Angelo. "Poslušno sem sedla na tla poleg njegove velike postelje in se še vedno nadejala kakšnega razsvetljujočega dialoga med gurujem in učenko. Namesto tega pa mi je pričel laskati in me hvaliti, nato pa mi je rekel naj sedem na posteljo. Prijel je mojo roko, jo položil na svoje spolovilo in me silil, da ga masturbiram.
Hkrati me je božal bo prsih in spolovilu pod mojo obleko. Čez čas je potisnil mojo glavo navzdol za oralni seks in dejal: A bi lahko pogoltnila?" Dogodek se je še nekajkrat ponovil, nato je Angela izstopila iz ašrama.

Komentarjev 7
  • privat 19:34 26.november 2011.

    morala je piti??? Al hotela je piti ??

  • Koprčan 20:32 18.september 2011.

    HA HA HA Lahko pa je ta guru kriv, da jih ni dovolj zadovolil.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:29 18.september 2011.

    Na protestnem shodu sta ble dve babe s polnimi usti in zato nista mogli govort o svojih izkušnjah!