Slovenija
14401 ogledov

Hladen vikend; kako bo pa prihodnji teden?

Jesen Profimedias
Jutri bodo jutranje temperature le od 7 do 13 stopinj Celzija. Kakšno vreme nas čaka prihodnji teden?

Padavine. "Ponoči se bo dež na zahodu krepil in do zgodnjega jutra od severa zajel večji del Slovenije. V Prekmurju bo povečini suho," napovedujejo vremenarji na Arsu.

Jutri bo sprva oblačno. Padavine bodo zjutraj na severu že ponehale. Drugod bo deževalo, ob morju bodo zjutraj tudi nevihte. Dopoldne bodo padavine od severa postopno ponehale, v južnih krajih pa šele popoldne. Delno se bo zjasnilo, popoldne bodo še natajale posamezne plohe. Dnevne temperature jutri bodo od 11 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V soboto bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. Jutro bo ponekod po nižinah megleno.

5- do 10-dnevna napoved

"Od ponedeljka bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka. V višinah bo prevladoval zahodni veter. Proti koncu tedna bo na vreme pri nas predvidoma vplivalo ciklonsko območje s središčem nad Britanskim otočjem, veter se bo v petek predvidoma obračal na jugozahodno smer," vremensko dogajanje za prihodnji teden napovedujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo od ponedeljka do četrtka večinoma suho, a predvsem v zahodni polovici države bolj oblačno vreme. V petek in soboto se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala. Dnevne temperature prihodnji teden bodo okoli 15 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.