Slovenija
12117 ogledov

Huda nesreča na primorski avtocesti

Prometna nesreča tovornjakov med Uncem in Logatcem
1/2
PGD Dolnji Logatec
Danes okoli treh ponoči je na primorski avtocesti prišlo do hude nesreče.

Udeležena sta bila tuja voznika tovornjakov, državljan Češke in državljan Romunije.

Romun je vozil tovornjak volvo s polpriklopnikom od Unca proti Logatcu in zaradi neprilagojene hitrosti kljub zaviranju in umikanju v levo trčil v tovornjak znamke nissan, ki je vozil pred njim. Nissana je odbilo v desno prek odstavnega pasu, prebil je varnostno ograjo in se prevrnil po brežini. Voznik se je v nesreči lažje poškodoval in so ga z rešilcem odpeljali v ljubljanski klinični center.

V vozilih ni bilo potnikov, oba voznika sta bila trezna, so pa policisti ugotovili, da povzročitelj nesreče ni upošteval predpisanih počitkov. Izdali so mu plačilni nalog, ki ga je plačal na kraju.

Na odseku še odpravljajo posledice prometne nesreče, zaradi česar je zaprt vozni pas, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Pri nesreči so posredovali gasilci GB Ljubljana, PGD Dolnji Logatec in PGD Cerknica, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, razlite tekočine posuli z vpojnimi sredstvi, pospravili razsuti tovor ter nudili pomoč reševalcem pri imobilizaciji in prenosu poškodovanega voznika do reševalnega vozila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Ingamanti
    Ingamanti 00:14 28.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • ECKING 15:02 27.februar 2019.

    kdo pa drug kot tovrnjakarji!!!!

  • brencl47 10:47 27.februar 2019.

    izdali so mu simboličen plačilni nalog! Naj njemu in njegovemu podjetju zaračunajo še ostale stroške!