Slovenija
6912 ogledov

Huda nesreča, voznik je umrl

Prometna nesreča Dolenjskanews.com
Včeraj ob 19.50 se je na lokalni cesti izven naselja Podlože v občini Majšperk zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 80-letni voznik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

80-letni voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri naselja Mihovce proti naselju Podlože in pri tem zapeljal izven vozišča na travnato brežino potoka, kjer je čelno trčil v betonski propust. Pri tem se je tako hudo telesno poškodoval, da je umrl na kraju prometne nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 105 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 12 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, pet pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 163 kršitev javnega reda in miru ter 79 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 117-krat posredovali na javnih krajih in 46-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so štiri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali pet voznikov, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli štiri vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 22 poškodovanj tuje stvari, sedem vlomov, po štiri kazniva dejanja grožnje in povzročitev telesnih poškodb, dve drzni tatvini, ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, rop, ponarejanje denarja in nasilje v družini.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 12:01 13.junij 2021.

    Čudno ,da se največ prometnih nesreč zgodi ponoči ,ko policija spi ? 👮‍♂️