Slovenija
19991 ogledov

Huda nesreča v Ljubljani: Voznik avta zbil otroka na poganjalčku

otrok na poganjalčku Profimedia
V trčenju na prehodu za pešce se je otrok huje telesno poškodoval.

V sredo okoli 16.30 se je na Cesti na Bokalce v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča. Do nesreče je prišlo v semaforiziranem križišču z Brdnikovo ulico. 

V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila in otrok na poganjalčku. V trčenju na prehodu za pešce se je otrok huje telesno poškodoval. 

Otroka so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana. "Njegovo življenje po do sedaj znanih podatkih ni ogroženo," so sporočili s PU Ljubljana. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o dgodoku, da to sporočijo na številko 113 ali 01 583 88 20. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • dare326 20:14 14.marec 2024.

    Mulčki na poganjalčkih, še ne 2 leti stari, letijo ko sneta sekira. Takega, ki je pri tleh težko opaziš. Splošni problem je defenzivna vožnja. Od osamosvojitve sem se je vozniška kultura izredno izboljšala, še vedno pa je premalo defenzivna, še ...prikaži več vedno se najdejo vozniki, ki bi radi obvozili pešca. Ustavi, benti, kam se ti mudi...

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 18:12 14.marec 2024.

    Upam, da za otroka ne bo kakšnih trajnih posledic. Drugače pa, v Sloveniji je med vozniki zelo veliko ljudi, ki sploh ne bi smeli voziti. Videvam jih vsakodnevno.

  • rd2dmk2 13:54 14.marec 2024.

    no ja , šofer se bo sedaj s pomočjo dobrega advokata ven vlekel da ga avto ni opozoril na nevarnost trka. zraven pa bo pozabil povedat, da je ravno šaril po sredinskem zaslonu, ker je hotel prižgati žmigovc, pa še ...prikaži več ni prišel žez tisoč in en meni. pa seveda, istočano, ko je že tamšaril, še nastavljal klimo in prestavljal radio in mogoče še poslal kak twit. za tastare pa, ja mulc na poganjavčku je pa res za čez ljubljansko cesto. a ne morta teh par metrov it oba peš, lepo za sihr.