Slovenija
18187 ogledov

Huda ura na primorski avtocesti, zastoj dolg 10 kilometrov

Zastoj na avtocesti, Postojna pic
Zaradi prometne nesreče je bil na primorski avtocesti pred počivališčem Studenec proti Kopru zaprt prehitevalni pas.

Nastal je zastoj, dolg približno 10 kilometrov. Nekaj po pol peti uri popoldan so bile posledice prometne nesreče na primorski avtocesti pred počivališčem Studenec proti Kopru umaknjene, zastoja ni več, ostaja pa na tem odseku upočasnjen promet z občasnimi zastoji.

Zaradi gašenja gorečega vozila je bil zaprt vozni pas na primorski avtocesti pred počivališčem Ravne proti Ljubljani. Nastal je približno tri kilometre dolg zastoj. 

Zastoji so še na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Kompolje v smeri proti Mariboru, kolona vozil je dolga poldrugi kilometer. Pred prehodom Šentilj proti Avstriji je kolona je dolga 500 metrov, zastoj je tudi na regionalni cesti pred starim mejnim prehodom Šentilj.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj dolg štiri kilometre. Občasno do zastoja prihaja tudi na vipavski hitri cesti pred Šempetrom proti Razdrtem, gneča je poleg tega na cesti Ribnica-Pivka, pred Pivko.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje, Metlika, Slovenska vas in Gruškovje. Vozniki najdlje čakajo na Obrežju in Gruškovju po okoli eno uro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Laznivi 18:53 01.september 2019.

    Nic novega na zaprasenih slovenskih kolovozih.

  • Žurnalček 15:55 01.september 2019.

    Samo če avto gori točno pri cestninski potstaji Postojna , je vaš nasvet glede možnega obvoza Unec- Razdrto pravilen !

Sorodne novice