Slovenija
15 ogledov

Imamo prvake in podprvake

Starejšim pionirjem KK Krka, ki so osvojili naslov podprvakov, je kolajne podeli Žurnal24 main
Zgodba o uspehu. Za mladimi Krkinimi košarkarji z naslovom podprvaka navdušili tudi starejši pionirji.

Nisem pričakoval, da se bom tako dobro izkazal in postal najboljši strelec. Pred turnirjem sem bil tudi bolan, tako da sem ob dobri strelski formi prijetno presenečen in zelo vesel srebrne kolajne,” je po slovesni razglasitvi rezultatov na turnirju v dvorani Leona Štuklja dejal Domen Janc, mladi up Košarkarskega kluba (KK) Krka.

Še en pokal
Na sklepnem turnirju četverice najboljših ekip v kategoriji starejših pionirjev (igralci letnika 1996 in mlajši) je Janc na treh tekmah dosegel 104 točke in bil uvrščen v prvo peterico sklepnega turnirja. Krkaši so na tem turnirju premagali Elektro in Postojno ter izgubili proti novemu državnemu prvaku Unionu Olimpiji.

Olimpija je bila pač boljša, zmagala je na vseh treh tekmah, a mi smo tudi z drugim mestom zelo zadovoljni,” je dejal trener Matej Štokar. Starejši pionirji Krke so za klub tako osvojili nov pokal; pred dvema tednoma so enega (za osvojitev naslova državnih prvakov) v dolenjsko prestolnico prinesli že mlajši pionirji – igralci do 12 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.