Slovenija
17 ogledov

iPad 3: razkritje prihodnjo sredo

iPad 2 v rokah turista na Manhattanu Shutterstock
Apple je za prihodnjo sredo napovedal predstavitev novega izdelka. Podjetje tega, kaj bodo naznanili, sicer nikoli ne napove vnaprej, govorice pa so si enotne: gre za iPad 3.

Novi izdelek Appla bodo sicer predstavili sedmega marca v San Franciscu. Tedaj bodo razjasnjena tudi vsa ugibanja o njegovih lastnostih in izboljšavah v primerjavi s predhodnikom.

V vsakem primeru naj bi imel novi iPad boljšo baterijo in njena življenjska doba naj ne bi bila slabša kot pri iPadu 2. Doslej proizvajalec z odgriznjenim jabolkom še nikoli ni pripravil novosti, katere baterija bi imela slabše lastnosti kot predhodni izdelek, navaja portal Cnet.

Kot pišejo poznavalci, naj bi imel nov procesor naslednje generacije boljše grafične značilnosti. Procesor, najverjetneje imenovan A6, pa naj bi bil obenem energetsko učinkovitejši. Ni pa še znano, ali bo procesor štirijedrni.

V zvezi z zvokom pro Cnetu pišejo o možnih rahlih izboljšavah, večje izboljšave pa se pričakuje pri fotoaparatu oziroma kameri.

Najbrž pa bo največji napredek predstavljal zaslon, ki naj bi imel namesto sedanjih dobrih 786 tisoč slikovnih pik teh kar 3,14 milijona.

Komentarjev 2
  • doggebie.lord 07:06 05.marec 2012.

    Mene bolj zanima kdaj boste svoj žurnal priredili za tablice, saj so le te dovolj velike da se brska po polni verziji in ne mobilni. Na polni verziji pa je prava nočna mora izbirati oddelke v glavnem menuju. Tablice pač ...prikaži več nimajo miške s katero jih odpiraš ko si nad njimi.lp

  • Anže Zadravec 22:07 28.februar 2012.

    Več o podjetju Apple na:http://www.islo.si/