Slovenija
42 ogledov

Irwin vedel, da bo umrl

Terri Irwin piše knjigo o življenju z najslavnejšim naravovarstvenikom. Žurnal24 main
Nesrečno preminulemu avstralskemu lovcu na krokodile Stevu Irwinu naj bi šesti čut povedal, da bo umrl mlad.

Domiselni avstralski lovec na krokodile Steve Irwin, ki je pred dobrim letom tragično umrl zaradi pika skata v srce, naj bi čutil, da bo umrl mlad. To je njegova žena Terri razkrila na avstralski televiziji in dodala, da je vedno poskušala odmisliti moževe mračne trenutke.

"Steve je imel močan šesti čut glede mnogih stvari. Bil je v čudni povezavi z divjino. Tega me je bilo kar malo strah, on pa je svoje slutnje jemal resno," je povedala.

 

Stevova hči Bindi je na poslovilni slovesnosti od očeta prebrala pohvalni govor o njem. © Getty Images

 
Gospa Irwin piše knjigo o svojem življenju ob najslavnejšem naravovarstveniku na svetu. Pravi, da se je glede njegovih svaril, da bo umrl pred 40. letom starosti, celo šalila. V knjigi posebej poudarja, da jo je v zakonu redko skrbelo za moža, saj je bil pri svojem delu tako dober. Bolj je bila zaskrbljena zaradi morebitnih bolezni in potovanj kot zaradi stika z nevarnimi živalmi.

Irwin, ki je bil ob tragični nesreči star 44 let, je svetovno slavo dosegel s številnimi oddajami o življenju krokodilov, kač in drugih živali. Med drugim je bil avtor priljubljene oddaje Lovec na krokodile na televizijski postaji Discovery, v kateri je svet nevarnih bitij približal navadnim ljudem. Nedvomno je veliko prispeval k popularizaciji narave, saj je vseskozi poudarjal pomembnost njenega varovanja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.