Slovenija
20 ogledov

"Iščejo dlako v jajcu"

Župan Ivan Štular naj bi po mnenju protikandidatov občinsko glasilo izrabil za s Žurnal24 main
Zloženka. Predvolilna bitka se zaostruje. Nakelski župan Ivan Štular razjezil protikandidate.

Naklo. “Župan Ivan Štular je zlorabil občinsko glasilo,” so v skupnem sporočilu za javnost zapisali protikandidati na prihajajočih volitvah Matjaž Gregorič, Marko Mravlja in Stanislav Koselj.

Opozorili so, da je Štular v septembrsko številko Glasa občine Naklo vložil svojo predvolilno zloženko, medtem ko njim to ni bilo omogočeno. Kot so zapisali, so ogorčeni tudi nad uvodnikom in vsebino, “v kateri župan s sodelavci žaljivo obračunava s posamezniki in skupinami, ki imajo drugačna stališča v zvezi s posameznimi razvojnimi projekti v občini”.

Štular odgovarja
Dejansko sem – kot vsakič do zdaj – napisal uvodnik in se občanom zahvalil za sodelovanje. To je moja dolžnost. Ne morem pa se zahvaliti tistim, ki so občini naredili škodo,” je dejal včeraj in poudaril, da ni nikogar imenoval. “Zloraba glasila je stvar pošte. Član naše stranke je prinesel zgibanko v svežnju, kako so potem oni delili, je njihova stvar,” je dodal, prepričan, da protikandidati iščejo dlako v jajcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.