Slovenija
52 ogledov

Izberite svojo najljubšo!

Zvijezda majoneza Zvijezda majoneza
Vsi smo odrasli ob okusu Zvijezdine tradicionalne majoneze, ker je to prva majoneza v Sloveniji, ki že več kot 50 let trdno drži častno mesto na mizah potrošnikov vseh starosti.

Priznajte, kolikokrat ste si, ko ste v roke dobili celo tubo Zvijezda tradicionalne majoneze, in jo zaželeli pojesti v enem "dahu", v kombinaciji s štruco svežega, toplega kruha? Kolikokrat ste to tudi zares naredili? Nagon po takšnem "grešnem" zadovoljstvu je popolnoma upravičen, posebej ko se nanaša na vrhunsko majonezo, kot je to Zvijezdina, ki je izjemnega okusa brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa, vsebije tudi vitamin E in brez arom.

Zvijezdina majoneza neizogibna sestavina vsake prave jedi. Bodisi kot priloga, bodisi začimba, majoneza brezhibno dosega svoj cilj: spreminja dober okus v še boljši.

Izbirate lahko  med 11 variacijami

Od začetka proizvodnje leta 1959 do danes je Zvijezda svojo ponudbo majoneze obogatila s številnimi novostmi, tako da ljubitelji te nenadomestljive omake iz svežih rumenjakov in sončničnega olja lahko izbirajo med celo 11 različnimi variacijami, prilagojenimi individualnim željam in navadam. 

Izberite jo po svojem okusu

Izbira ni lahka, zagotovo pa bo prva izbira Zvijezdina čili majoneza, delikatesna majoneza, obogatena z okusom čili paprike. Navdušila bo ljubitelje pikantnejšega okusa, predstavlja pa izvrstno prilogo k osnovi vsakega mesa. Oboževalci tradicionalnejšega okusa bodo zagotovo izbrali tradicionalno majonezo, ki je ob mesu in zelenjavi idealen dodatek tudi solatam.

Ubogajte naš strokoven in topel nasvet ter s seboj na zabavo vzemite obe priporočeni Zvijezdini majonezi.