Slovenija
73894 ogledov

Janša napovedal, kdaj bomo odpravili PCT pogoj

seja vlade vlada Kabinet predsednika vlade RS
Predsednik vlade je na socialnih omrežjih objavil spodnje sporočilo.

"Ko bomo v Sloveniji dosegli 70 odstotno precepljenost, bomo tako kot na Danskem ali v Veliki Britaniji lahko odpravili vse omejitve, vključno s PCT pravilom," je na Facebooku zapisal predsednik vlade Janez Janša. "Vsak, ki na ta način zavaruje svoje in zdravje drugih, naredi pomemben korak k življenju brez omejitev."

O tem, da Danska odpravlja omejitve, smo pisali v prispevku Danska: Covid ni več nevarnost za družbo. To je razlog.

Covid-19 v Ljubljani Covid-19 Slovenija Ukrepi: Ta novost začne veljati že to soboto

Epidemija v Sloveniji raste, zato bo svetovalna skupina za covid-19 v ponedeljek sprejela nov predlog semaforja ukrepov. Bo besedah vodje skupine Mateje Logar bo ob ostalih dejavnikih glavni zasedenost bolniških postelj. Če bo število okužb raslo, bodo PCT-pogoj razširili in povečali zahtevano pogostost testiranja.

Vlada Mateja Logar Milan Krek Rast epidemije Slovenija Predlog novega semaforja: Tako bodo zaostrovali, ko bo epidemija rasla!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 55
  • bobubob 15:09 28.avgust 2021.

    Ko bodo zastrupili še zadnjega ne dovolj poučenega. Nato bodo nadaljevali z novim 'zdravilom', ki bo nadgradnja 'cepiva'. Če bi hoteli ljudem dobro, bi že davno predpisovali že 30+ let na stranske učinke preizkušeni Ivermectin, ki preizkušeno deluje tudi antikovidno. ...prikaži večdno. Hidroksiklorokin ima namreč preveč negativnih posledic. Tisti, ki odsvetuje 'cepljenje' svojim znancem in sorodstvu, sam pa ga promovira, je zame ZLOČINEC! Če ne bo sojen sedaj tu, bo pa potem.

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 14:37 28.avgust 2021.

    Raje recimo po naslednjih volitvah, ko bo predsednik ali predsednica vlade razumna oseba.

  • Stane Adamič 14:11 28.avgust 2021.

    Kaj vse so včeraj delali novodobni fašisti po Ljubljani, da bi zrušili vlado. To ne moreš verjet. Vdirali so na tujo lastnino in lepili fašistične lepake. Kdaj jih bo policija ustavila? Ja seveda, ker imamo milico.