Slovenija
28 ogledov

Janša ob Kate Winslet

 Abendzeitung Žurnal24 main
Vest o včerajšnji razsodbi sodišča ob novici o veselem pričakovanju hollywoodske zvezdnice.

Münchenski časnik Abendzeitung je vest o včerajšnji razsodbi v zadevi Patria, v kateri je bil obsojen nekdanji premier in opozicijski politik Janez Janša, objavil ob novici o veselem pričakovanju Kate Winslet.

"Nekdanji predsednik vlade iz Slovenije je obsojen zaradi korupcije," so zapisali v rubriki Sožalje. "Kot ministrski predsednik se je pri prodaji vozil v vrednosti 278 milijonov evrov pustil podkupiti od finskega proizvajalca Patria, je razsodilo sodišče."

V rubriki Čestitke so poleg vesti o Janši zapisali, da hollywoodska igralka pričakuje tretjega otroka s tretjim možem Nedom. Otrok bo na svet prišel konec leta, je zapisal časnik.

Komentarjev 5
  • dolenc 15:48 06.junij 2013.

    svinja dojćććće ,še ne veš kje je slovenija

  • mihatirs 15:09 06.junij 2013.

    Ti si bolan, pa nehi tok filme gledat, ker ti že škod!

  • MONARH 13:08 06.junij 2013.

    Dolgoletne laži o JBTZ so naredile že preveč škode celotni Sloveniji.CIA-ških zarot proti svetu res tako ni videti konca. Totalna manipulacija izropanega ljudstva se še kar nadaljuje, roparski akterji pa še niso pristali v zaporih, tja kamor dejansko ...prikaži več sodijo. Obravnavani so le v bizarnih postopkih, kjer krivda ni dokazana, na koncu bodo lažni heroji vsi oproščeni in prevara še zmagovitejša. Za zločine, katere so dejansko zagrešili, ne bodo nikoli obravnavani kaj šele obsojeni. Popolnoma negativna in le navidezna desnica bo tako zadušila še ta preostali kanček ustvarjalcev v Sloveniji.Janez Janša in njegova kompanija so le CIA-ški hlapci in v kolikor jim bodo Slovenci še nasedali, bomo zares vsi skupaj še globlje v težavah in v krizi kot doslej.Tudi vojna med vzodom in zahodom s tem nikakor ni izključena, je le cilj njihovih CIA-ških komandantov. .... nadaljevanje: