Slovenija
14101 ogledov

Tako je Janša tekmo izkoristil, da je špiknil vlado

Janez Janša Profimedia Janez Janša.
Niti med tekmo življenja za to nogometno generacijo prsti vodje največje opozicijske stranke Janeza Janše niso mirovali. Takole si je sredi tekme v Stožicah privoščil politične konkurente ...

Predsednik SDS Janez Janša je med tekmo v svojem značilnem, pogostokrat precej pikrem slogu, zbodel politične konkurente. Tokrat si je privoščil predvsem ministra Marjana Šarca zaradi nedavne afere veterinarske inšpekcije in spornega odvzema 24 krav na kmetiji iz Posavja, ki naj bi jih lastnih zanemarjal. Del pikrega zapisa je bil namenjen tudi Golobovi partnerki Tini Gaber, sicer znani aktivistki za pravice živali. 

"Če TV slika ne laže, je danes na stadionu v Stožicah precej blata. Upajmo, da veterinarska inšpekcija in nevladniki prve dame ne gledajo tekme," je zbadljivo zapisal Janez Janša, preden je pritistnil tipko "objavi".

Je pa s fotografije, ki jo je Janša prilepil k objavi, razvidno, da slednja ni aktualna, saj je na Janševi fotografiji zelenica v čisto spodobnem stanju, prav tako pa je razvidno, da Slovencem v polju nasproti ne stojijo Kazahstanci.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 40
  • leonardo 10:17 22.november 2023.

    Če Janez Janša podpira kmeta, ki krave pušča do vimena v dreku in podpira sindikalista kmetov ( rad bi videl kakšne krave ima on), potem si lahko mislite kam bi pripeljal (če bi mu še kdaj uspelo) Slovence, ki mu ...prikaži več ne bi ploskali! V geto do trebuhov v drek.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:05 22.november 2023.

    Lahko vsi mediji na ves glas vsak dan kričite, da je J.J. edini primeren Premier Slovenije...pa vam zagotavljam, da nikoli več ne bo Premier, ker je to volja večine državljanov. Lahko načrtuje državni udar, a zagotovo bo on prvi podlegel ...prikaži več z razbitim gobcem !

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:47 21.november 2023.

    Avstrijski mediji so postavili pravilno diagnozo Der slowenische Patient. Mnogim Slovencem je to že dolgo jasno, nekaterim nekoliko krajši čas, so pa še večji pacienti od IJJ, to je čreda, ki sledi poti v pogubo.