Slovenija > Jaz poročam
46 ogledov

Avto v traktor, tega prepolovilo

Nesreča traktorja in avtomobila
1/4
Bralec Slavko
Včeraj se je pri Brežicah zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena traktor in avtomobil. Pri tem je traktor dobesedno prepolovilo.

Ob 15.55 je v kraju Arnovo Selo v Občini Brežice prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in traktorist, so zapisali na Upravi RS za zaščito in reševanje. "Pri tem sta se dve osebi poškodovali. Reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Brežice so ju prepeljali v bolnišnico Brežice."

Kot nam je sporočil Žurnalov bralec Slavko, nesreča še zdaleč ni bila nedolžna. Po njegovih besedah sta se po cesti v vrsti peljala dva traktorja, prvi s pripetim strojem za izdelovanje bal in drugi s priklopnikom, na katerem so bile bale naložene.

Bralec je dodal, da sta traktorja v nekem trenutku pravilno prižgala smerokaze in pričela zavijati levo na stransko pot, ko je za obema z veliko hitrostjo pripeljal avtomobil fiat brava in ju začel prehitevati. 

"Zaletel se je v sprednji del prvega traktorja ter ga pretrgal na pol," je dogodek opisal bralec. Avtomobil se je po trku večkrat prevrnil in na strehi obstal ob cesti. "Iz avta so kmalu po trku prilezle tri osebe, ki k sreči niso utrpele hudih poškodb. Na obrazih vseh udeležencev pa je bilo opaziti šok, ki so ga doživeli."

Smrt pod prikolico

Včeraj se je huda nesreča zgodila tudi na Zgornji Hajdini. Štiriinsedemdesetletnik je v družbi sedel na prikolici traktorja, na kateri je bilo naloženo seno. V nekem trenutku je padel s priklopnika in se pri tem tako hudo poškodoval, da je umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.