Slovenija > Jaz poročam
25 ogledov

Kaj dela policijski avto?

Policijski avto sredi Maribora
1/2
Žurnal24 main
Bralec se sprašuje, kaj dela policijski avto sredi ceste s prižganimi utripalkami.

Bralec nam je poslal fotografijo policijskega avtomobila, ki stoji s prižganimi utripalkami sredi ceste v Mariboru. Sprašuje se, kaj tam počne in komentira: "Ko policaji izgubijo nekaj sredi ceste, prižgejo utripalke in začnejo iskat?!"

Komentarjev 4
  • privat 19:27 11.julij 2011.

    naša policija lahko dela vse..kaj tega še ne veste???

  • KOJAK 13:12 10.julij 2011.

    S čim vsem se ljudje ubadajo! Sicer pa manjka precej informacij, da bi se lahko objektivno opredelil. Sumljivo je že to ker je cesta popolnoma prazna, sam mislim, da sta s prižganimi lučmi na sredi ceste zato, ker se pred ...prikaži več njima nekaj dogaja... zapora ceste ali kaj podobnega.

  • Avatar trot
    trot 10:22 10.julij 2011.

    Karkoliže se je pripetilo ali sta izgubila al sta imela kake svoje finese se avto mora odstranit z vozišča da ne ovira drugih.ss"Ko policaji izgubijo nekaj sredi ceste, prižgejo utripalke in začnejo iskat?!"Mislim da eni z podobnimi fintami hodijo ...prikaži več na kavico,malico,po nakupih,po ženo v službo in otroke v vrtec ali šolo itd... v tem primeru to ni nikakršen izgovor saj če avto parkiraš levo al desno z vozišča če je že okvara ga pač potisneš na stra valda ja neboš vklopil vse 4 smernike avto zeklenil in šel mehanika iskat al če bi kaj izgubil kot to kometira policija avto na sred vozišča lahko v takem slučaju po tem takem stoji z smerniki vloplenimi celi dan če pač ne najdeta kar pač iščeta.