Slovenija
41 ogledov

Jurček s Cipra v Slovenske Konjice

Jure Janković je zanikal, da bi bil kdajkoli lastnik podjetja Disonco. (Foto: Ni Žurnal24 main
Jure Janković hitro menja naslove. Iz Grosuplja se je preselili na Ciper, s Cipra pa v Slovenske Konjice.

Pred časom smo poročali, da se je Jure Janković preselil na Ciper. A je, kot kaže, spet spremenil naslov svojega prebivališča. Po pisanju Slovenskih novic se je pred nekaj dnevi tudi uradno preselil nazaj v Slovenijo. To kaže tudi evidenca Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (Ajpes). Po javno dostopnih podatkih ima prebivališče po novem prijavljeno v Slovenskih Konjicah.

Ni pa popolnoma jasno, ali gre za začasno ali stalno prebivališče, saj s tem, kot pišejo Slovenske novice, ne razpolagajo. So pa zanje pojasnili, da je iz zgodovine vpisov v sodni oziroma poslovni register razvidno, da je bilo pri matični številki 2040492000 v zadnjem času dvakrat izvedeno ažuriranje podatkov s centralnim registrom prebivalstva na podlagi zakona o sodnem registru. Prvič, 22. novembra 2012, ko so bili izbrisani podatki o prebivališču, ter drugič 30. novembra 2012, ko so bili vpisani podatki o prebivališču družbenika Jureta Jankovića.

Novo prebivališče skladišče

Na novem naslovu, na katerega se je prijavil Jure Janković, ni stanovanjske stavbe, ampak le skladišče, brez ogrevanja in bivalnih prostorov. Lastnik stavbe je podjetje Schvab, ki ima sicer sedež na Liptovski ulici 34. Med obiskom novinarja Jureta v skladišču ni bilo. Prav tako ničesar niso želeli komentirati na sedežu podjetja.

Komentarjev 23
  • svizec 08:47 08.december 2012.

    A je kdo že videl tega klošarja v Konjicah, bogi reveš upam da ima vsaj kaj topčega za obleč, skladišče je veliko in se ga ne da ogreti kar tako, sploh pa za 150 € na mesec z vsemi stroški ne!

  • ocean 06:27 07.december 2012.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa...

  • Avatar mojeime
    mojeime 05:07 07.december 2012.

    Jurčku bomo pomagali,hišico zgraditi,da bo mogel svoje zajčkepred lisico skriti.Žiga žaga, poje žaga,rom, pom, pom kladivo,mi pa vsi najboljše voljedelamo marljivo.