Slovenija
1075 ogledov

Jutri dež, nato dlje časa suho. Takšne bodo temperature.

Jesen Epa
Ponoči dež nad vso Slovenijo, nato nekaj časa suho vreme. Bo ves november manj deževen?

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da bo danes na vzuhodu še delno jasno, drugod se bo pooblačilo, ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo rahlo deževalo ali rosilo. Dnevne temperature bodo od 15 do 20, na severovzhodu okrog 13 stopinj. 

Ponoči se bo dež najprej na zahodu okrepil, do jutra se bo razširil nad večji del Slovenije. Jutri bo oblačno s krajevnimi padavinami, popoldne bodo od zahoda postopoma ponehale. Dnevne temperature bodo od 12 do 18 stopinj. 

Arso v obetih doda, da bo v sredo in četrtek delno jasno. 

Od 30. oktobra do 4. novembra

Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka. Ob koncu tedna bo v višinah k nam dotekal nekoliko toplejši zrak, vremensko sliko pojasnjujejo vremenoslovci.

Dodajajo, da do prihodnje srede kaže na mirno jesensko vreme z jutranjo in dopoldansko meglo po nižinah. Ob koncu tedna se bo okrepil temperaturni obrat. Jutranje temperature bodo v notranjosti Slovenije okoli 5, najvišje dnevne pa okoli 15 stopinj Celzija.

Vreme prelednica | Avtor: Arso Arso

Zima Svet Accuweather nam napoveduje takšno zimo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.