Slovenija
8060 ogledov

Jutri sprememba vremena

Sonce Profimedias
Sonce se vrača

Danes bo oblačno s padavinami, ki bodo najmočnejše popoldne in zvečer. Jutri bodo padavine ponehale, postopno se bo zjasnilo.

Danes bo oblačno. Na severovzhodu bo dopoldne večinoma suho, drugod bodo občasno krajevne padavine. Ob morju se bo krepil jugo. Padavine se bodo popoldne na zahodu krepile ter se zvečer in ponoči pomikale prek osrednjih krajev proti vzhodu. Vmes bodo tudi močnejše nevihte z nalivi. Jugo bo proti večeru ponehal. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21, ob morju do 24 °C.

Jutri se bo zjasnilo, v torek sonce

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo popoldne postopno ponehale, hkrati pa se bo jasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, ob morju 15, najvišje dnevne od 17 do 22 °C.

V torek bo sončno. Jutro bo sveže in ponekod po nižinah megleno.

V sredo bo večinoma oblačno z občasnimi padavinami, le na severovzhodu bo povečini suho. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

Zjasnilo se bo tudi pri sosedih

Danes se bodo padavine od zahoda krepile, vmes bodo tudi nevihte. V krajih vzhodno od nas bo do večera še večinoma suho. Ob severnem Jadranu se bo krepil jugo, ki bo zvečer ponehal.

Jutri bo spremenljivo s pogostimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami, ki bodo popoldne od zahoda ponehale, jasnilo se bo.

Komentarjev 1
  • eaq89064 18:21 08.september 2019.

    Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ... Preberite več.........>>>>> www.WebWork3.Com