Slovenija
21698 ogledov

Kacin o tem, kaj je videl na cestah

jelko kacin Print Screen
Uradni govorec končno boljše volje.

"Vikend se je začel dobro," je dejal uradni govorec vlade Jelko Kacin in se pri tem skliceval tudi na podatke policije, ki da ne zaznava večih kršitev uredbe o prepovedi gibanja. 

Ob tem je dodal tudi lastno izkušnjo, ki jo je imel, ko se je peljal na Brdo pri Kranju, kjer je potekal posvet vlade in gospodarstvenikov glede nadaljnih ukrepov. "Nisem srečal več kot 10 avtomobilov v eno in v drugo smer na poti na Brdo."

V trgovine še vedno vlačijo otroke

Po Kacinovih besedah pa ostaja rizično obnašanje nekaterih ljudi. "V trgovinah, zlasti v večjih centrih, še vedno veliko ljudi nakupe opravlja v dvoje ali celo v spremstvu celotne družine. Veliko bolj varno, tako za posameznika, druge kupce, kot tudi za vse zaposlene v trgovini je, da se po nakupih odpravi le en član družine."

"Smiselno je tudi, da se v zaprte javne prostore, kot so trgovine, pa tudi pošte ali banke, odpravimo čim redkeje, in torej ne hodimo zgolj po artikel ali dva. Storimo, kar je v naši moči, da zaustavimo širjenje epidemije."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • mujica 19:56 06.april 2020.

    Zakaj temu lažnivcu namenjate sploh prostor? kacin je politični prostitutka, ki bi prodal samega sebe, da bi bil lahko na položaju. Fuj!!!

  • sam50 08:14 05.april 2020.

    Dela točno to kar mu firer ukaže....

  • MaloNor 19:46 04.april 2020.

    Premalo policistov? Še preveč jih je, če imajo čas za to noro kontrolo občinskih mej. Občin je čez 200!!. Očitno v politiko vstopajo samo še bedaki.