Slovenija
18 ogledov

Kaj jim bo kamera radarja?

radar Saša Despot
Celjski policisti poročajo o več vlomih in tatvinah. Najbolj nenavadna je zagotovo tatvina kamere radarja.

Celjski policisti v dnevnem poročilu med drugim poročajo o vlomu v garažo na Trubarjevi ulici v Celju. Neznanec je iz parkiranega avtomobila ukradel kamero merilnika hitrosti, vredno okoli 10 tisoč evrov. Oškodovana je celjska radarska služba.

"Ja, gre za tatvino kamere, ki je sicer nameščena na merilniku hitrosti," nam je povedala Milena Trbulin s celjske policije, ki je dodala, da so zlorabe izključene.

Poleg tega policisti na celjskem obravnavajo tatvino avtomobila znamke Volkswagen Golf, 1,9 TDI črne barve, letnik 2006, z registrskimi številkami CE D4-66E. Avtomobil je bil ukraden s parkirišča na ulici Valentina Orožna v Šentjurju. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za okoli 10 tisoč evrov.

 V Topolšici so medtem obravnavali drzno tatvino. V popoldanskem času so se štirje mlajši neznani moški z opel vectro sivorjave kovinske barve pripeljali do stanovanjske hiše oškodovanke. Eden od njih je domačinko zamotil s pogovorom, trije pa so se medtem izmuznili v hišo in ji iz torbice ukradli okoli 300 evrov gotovine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.