Slovenija
22 ogledov

Kaj so počeli v volilni komisiji?

(Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Volitve v Trbovljah. V SNS trdijo, da je njihov kandidat izgubil zaradi poneverb na volišču. Njihovi neimenovani viri trdijo, da so "glasovali" ljudje, ki jih ni bilo na volišče.

Znano je, da je bila razlika med Vilijem Trevnom (SD) in Mitjo Rozino (SNS) po vnovičnem štetju glasov, vključno s tistimi, ki so prišli po pošti, še vedno šest glasov. A območni odbor poražencev meni, da je veliko dejavnikov, ki na dogajanje na volišču v nedeljo po zaprtju ob 19. uri mečejo čudno luč.

Nehote se nam zastavlja vprašanje, ali niso kakšnega volilnega listka izpolnili po 19. uri in ali niso slučajno kakšnega volilnega listka našega kandidata naredili neveljavnega!
SNS OO Trbovlje

Tako naj bi neimenovani Trboveljčan povedal, da naj bi volivci, ki niso prišli na volitve, po zaprtju enega od volišč vseeno dobili svoj podpis, njihov volilni listek pa se je znašel v volilni skrinjici. Čeprav je volišče št. 19 od občinske stavbe oddaljeno le streljaj, je komisija na volišču podatke o preštetih glasovih dostavila zadnja, nadaljujejo v SNS, tudi po telefonu med vmesnim sporočanjem rezultatov so se s tega volišča javili kot zadnji. Nazadnje v SNS poudarjajo, da so prav rezultati s tega volišča odločili zmagovalca.

V območnem SNS sicer Trevnu čestitajo za zmago, a dodajajo, da nad njo ostaja grenak priokus.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.