Slovenija
85 ogledov

Kako se rešiti nadležnih videov na FB?

razno 28.08.13. druzabna omrezja, internet, facebook, foto: shutterstock Shutterstock
Če vas na vašem Facebook profilu moti poplava video posnetkov, lahko to "nadlogo" odpravite.

Številčnejši posnetki so posledica novega algoritma prikazovanja vsebin, poleg tega se po novem posnetki samodejno predvajajo.
 
Kot piše Matej Špehar, sta rešitvi dve. Prva: Facebooku dopovejte, da vam to ni všeč. Pri vsakem posnetku na desno strani ob kliku na sivo puščico označite, da objave ne želite več videti, nato pa še označite, da so vam take vsebine nadležne ali nezanimive. "Potrebno bo kar nekaj klikanja na video posnetke preden bo Facebook dojel kaj vas moti, a počasi se bo koncentracija video posnetkov zmanjšala," pravi Špehar.

Ne pozabite na telefon

Če pa vam ni všeč avtomatično predvajanje, pa na svojem profilu izklopite funkcijo samodejnega predvajanja. Kliknete na povezavo https://www.facebook.com/settings?tab=videos in izberete fukcijo "off".

Nastavitve je treba popraviti tudi na telefonu – izklop poiščite v nastavitvah Facebook aplikacije: "Tako, pa bo na Facebooku malo manj živahno. Pa tudi denarnica bi vam znala biti hvaležna," skleen Špehar.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.