Slovenija
16125 ogledov

Kakšna neverjetna poteza novomeških policistov

Poklon rož za 8. marec PU Novo mesto
Policisti PU Novo mesto so se izkazali s čudovito gesto.

Osmega marca obeležujemo dan žena in marsikatera ženska se bo danes lahko razveselila majhnega poklona. Da nobena ženska ne bi ostala praznih rok, pa so se policisti PU Novo mesto odločili vzeti vaje v svoje roke in oditi na teren, kjer so ženskam poklanjali rože in jim tako polepšali dan. Na njihovem seznamu so se tako znašle voznice, kuharice, vzgojiteljice prodajalke ter ostale ženske, katerim so iz dna srca čestitali za njihov praznik.

Objavo so delili na svojem Facebook profilu, kjer so čestitali ženskam za njihov praznik: "Drage ženske, iskrene čestitke ob vašem prazniku in hvala za vse dobro, kar vsak dan prinašate med nas! Naši policisti so današnji dan pričeli nekoliko drugače. Z drobno pozornostjo in iskrenim voščilom so že zjutraj presenetili več voznic, obiskali so kuharice v vrtcu, vzgojiteljice, pa prodajalke in številne druge. Za pomoč pri izvedbi akcije se zahvaljujemo našim kolegom iz sindikata OPS Dolenjska in Bela krajina."

Vesel praznik so vsem ženskam in dekletom prav tako zaželeli policisti PU Ljubljana.

birma Slovenija V slovenski župniji prepovedali botre. Starši na nogah. Ljubljanska stolnica Slovenija Prvič v zgodovini se je v Cerkvi na Slovenskem zgodilo to
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.