Slovenija
39 ogledov

Kdo je novi lastnik Šumija, ne vedo

Garažna hiša Kongresni trg bo skupaj s povezovalno cesto do Šumija končana 10. j Žurnal24 main
Projekt. Šumi še čaka na načrtovana dela, dobil pa bo možnost za povezovalno cesto.

Ljubljana. Kdo je oziroma bo novi investitor v projekt Šumi in kakšni so njegovi načrti, na Mestni občini Ljubljana (MOL) ne vedo. Družba KD Group naj bi namreč projekt, ki predvideva gradnjo stanovanjsko–poslovnega objekta, prodala, je poročal Dnevnik. Ali se je to res zgodilo in kdo je kupec, pa v KD Group do zdaj niso izdali.

V družbi so znova povedali le, da so o svojem poslovanju dolžni poročati javnosti v skladu s pravili, ki veljajo za takšne družbe. “Morebitnih postopkov in dejavnosti v teku pa ne komentiramo,” so nam odgovorili.

Povezava ni nujna
Ali bo morebitna prodaja Šumija vplivala na gradnjo povezovalne ceste do garažne hiše Kongresni trg, na MOL niso odgovorili. Za zdaj so namreč v teku le pripravljalna dela za gradnjo te ceste. “Ta prometna povezava ni nujna, z deli pa omogočamo, da se v prihodnosti lahko izvede,” so povedali v službi za razvojne projekte in investicije. Dela bodo končana 10. junija, njihova vrednost pa je dobrega pol milijona evrov, so dodali na MOL

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.