Slovenija
95 ogledov

Kdo je predsedniška kandidatka Fani?

Fani Eršte Saša Despot
Včeraj je boj za predsedniški stolček uradno napovedala tudi brezdomka Fani Eršte. Čeprav je medijsko povsem neznana, jo marsikdo pozna z ulice ali Rock Otočca, katerega redna obiskovalka je.

Fani Eršte, ki že 19 let živi na ulici, so največkrat opazili v rodnem Novem mestu, pogosto je tudi v Ljubljani, čeprav jo lahko vidite po vsej Sloveniji, saj rada štopa.

Podatkov o njenem zasebnem življenju je malo. Znano je, da je končala osnovno šolo, srednje pa ne. Po poročanju Slovenskih novic naj bi bila bila v otroštvu v reji.

Čeprav je brezdomka, ima svoj Facebook profil, na katerem sicer ni objavila fotografije, Twitterja pa ne uporablja.

Znana pa je tudi po svojem posebnem značaju. Na nedavnem Rock Otočcu, katerega redna obiskovalka in maskota je, je otipavala novinarja, nosila pa je tudi nič kaj predsedniški brezrokavnik z napisom: "Šefica. Ne me jezit! Lahko si tepen."

Po komentarjih na forumih naj bi bila tudi nasilna. Drla naj bi se na ljudi, ki ji ne želijo dati denarja, nekatere pa naj bi tudi udarila, kar pa sama zanika. "To ni res," je dejala.

Komentarjev 8
  • jaka_s 12:22 02.avgust 2012.

    Tale Fani tako smrdi, ko greš mimo nje, da skoraj bruhaš, po lastnih izkušnjah.Že zdele mi je ratalo slabo, ko sem pomislil na to.

  • iravadi 11:16 02.avgust 2012.

    Ma j..e lud zbunjenog...

  • KLOBO 11:15 02.avgust 2012.

    zgodilo se je tudi to, da je štopala pač "nekega" šoferje, na relaciji NM-LJ, sofer ki jo pač ni poznal je seveda dobronamerno vstavil "štoparki" in seveda na odcepu za Grosuplje ustavil, da "princesa Fani" izstopi, ta pa še kar ...prikaži več sedi v avtu in čaka: "No kaj je ne boš izstopila!" jo pobara. Ta pa pravi: "Na 100 tolarjev pa si kupi KU*RAC!" No to je bilo še v časih, ko smo imeli še svoje tolarje.