Slovenija
17 ogledov

Kislega vremena noče in noče biti konec

Dežnik Profimedias
Danes bo deloma sončno s spremenljivo oblačno. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale kratkotrajne krajevne plohe in posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 stopinj Celzija.

Ponoči se bo delno zjasnilo.

Jutri bo dopoldne dokaj sončno, popoldne pa bo spet nastalo nekaj ploh in neviht. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, najvišje dnevne od 20 do 25 stopinj Celzija.

V nedeljo bo več oblačnosti, tudi krajevne padavine bodo pogostejše.

V ponedeljek se vreme še ne bo povsem ustalilo, a sončna obdobja bodo že nekoliko daljša.

V začetku tedna se bo nad večjim delom Evrope okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo od srede naprej spet oslabelo. V višinah bodo sprva prevladovali severozahodni vetrovi, proti koncu tedna pa se bodo obračali bolj na jugozahodno smer.

Po Sloveniji lahko pričakujemo nekaj več sonca in tudi nekoliko višje temperature. Kljub temu pa se vreme ne bo povsem ustalilo in kakšna popoldanska ploha ali nevihta se še lahko pojavi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.