Slovenija
18 ogledov

Koga bi raje videli v koaliciji z Virantom?

Gregor Virant Zoran Janković Janez Janša Anže Petkovšek
Po četrtem decembru bo glavno vprašanje oblikovanje vladne koalicije. Na katero koalicijo najbolj stavijo anketiranci v najnovejši javnomnenjski anketi?

Do parlamentarnih volitev je le še dobrih štirinajst dni. Po zadnjih javnomnenjskih raziskavah na vrhu še vedno kraljujejo SDS, Državljanska lista Gregorja Viranta in Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića.

Bo pa po volitvah zanimivo videti, katere politične stranke bodo oblikovale vladno koalicijo. Družba Valicon je za Žurnal24 opravila javnomnenjsko raziskavo, v kateri je anketirance spraševala med drugim tudi o tem, katero koalicijo bi najraje videli po četrtem decembru: koalicijo Janković-Virant ali koalicijo Janša-Virant.

Rezultate raziskave bomo zvečer objavili na naši spletni strani in v sobotnem Žurnalu.

Komentarjev 3
  • KOJAK 19:20 18.november 2011.

    Zanimivo je kako je SDS sesuval Viranta, potem ko so pa videli da se večina Virantovih volilcev seli k Pahorju je pa ratala panika... Ni mi jasno s kom bo lahko SDS delal koaliciji. SLS in NSi nista 100% v ...prikaži več parlamentu, s klovnom Karlom pa noben noče met nič. Jankovič in Pahor pa sta že povedala da z SDS ne gredo v koalicijo... to bo še pestro do 4. decembra.

  • Semiška Ohcet 17:22 18.november 2011.

    Še ena butasta anketa Jankovićevega brezplačnika. Aja, pa sliko Jankovića zamenjajte. jE TOLIKO KAŽETE, DA JE ŽE ZGULJENA.

  • Mirsad Miro Muharemović 16:34 18.november 2011.

    kdo pa pravi da bi imeli radi Viranta za mandatarja..prvo skoči pol pa hoooooppp