Slovenija > Črna kronika
1976 ogledov

Koga vse je ponoči ogrožal mali dirkač?

Avto na begu Policija
Veliko dela z malim avtom.

Gorenjski policisti so danes ponoči okoli druge ure lovili voznika osebnega avtomobila, vrste hyundai matrix. Med begom z Bleda proti Zgornjim Gorjam in Višelnici je voznik večkrat trčil v obcestno infrastrukturo. Vozil je hitro, a so ga policisti uspeli izslediti. Med pregonom ni bil nihče poškodovan, sodelovalo pa je več patrulj, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti voznika obravnavajo zaradi kršitev v prometu in suma storitve kaznivega dejanja zoper osebno varnost.

Na kranjski policijski upravi pa naprošajo vse, ki so videli beg voznika, naj pokličejo Policijsko postajo Bled na telefonsko številko 04 575 72 00 ali interventno številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ode 20:10 09.april 2020.

    Včasih, ko so policaji še imeli "jajca", so takega naložili v marico, ga dve uri vozili okoli, mu dali deko čez glavo, ga zmasirali s pendreki in ga nazadnje vrgli ven na neki oddaljeni gozdni cesti. Sedaj pa...

  • Avatar Leon
    Leon 13:36 09.april 2020.

    Vse je ogrožal ,ki so bili v tem času na tej lokaciji. Ali pričakujete vsakega posameznika ,da bo sodno preganjal voznika . Podobno počnejo inšpektorji ,ki zahtevajo PRIJAVO zoper kršitelje podpisano ter kršitelja preganjajo v imenu prijavitelja . Ni dovolj ...prikaži več POBUDA o kršitvi saj je ne obravnavajo resno . MOP sem imel v mislih .