Slovenija
14 ogledov

Kolesar huje poškodovan

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
46-letni kolesar jo je hudo skupil zaradi neupoštevanja pravil: policisti so namreč na ogledu kraja nesreče ugotovili, da je v mlado kolesarko trčil zaradi premajhne razdalje.

Včeraj se je na kolesarski stezi izven naselja Mislinjska Dobrava pri Slovenj Gradcu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 46-letni kolesar s Prevalj in 23-letna kolesarka iz Slovenj Gradca.

Moški je med vožnjo izven naselja Mislinjska Dobrava dohitel dve kolesarki, ki sta vozili počasneje vzporedno druga ob drugi. Najprej je zaviral, nato pa ju je začel prehitevati po levi strani.

Pri tem je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v 23-letno kolesarko, zaradi česar sta oba padla. V nesreči se je kolesar, ki je med vožnjo uporabljal kolesarko čelado, huje telesno poškodoval. Odpeljali so ga na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, ko pa bo prišel domov, ga bo pričakal posebni plačilni nalog za plačilo globe. Kolesarka v nesreči ni bila poškodovana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.