Slovenija
22 ogledov

Kolona na Obrežju

Kolona vozil na mejnem prehodu Obrežje okoli 16. ure. (Foto: Aleksander Brudar) Žurnal24 main
Na mejnem prehodu Obrežje na vstop v Slovenijo čakajo poldrugo uro. Na primorski avtocesti je zmanjšana vidljivost, ponekod poledica, spet drugje pada kamenje na cestišče.

Če se danes odpravljate kam na pot, morda ne bodo odveč podatki prometno-informacijskega centra o stanju na cestah okoli 17.30:

- Zaradi megle je na primorski avtocesti v pasovih zmanjšana vidljivost.- Pri izstopu na mejnem prehodu Obrežje je čakalna doba za osebna vozila 1 uro in 30 minut.
- Zaradi poledice je zaprta cesta čez prelaz Vršič; obvezna uporaba verig za vsa vozila na cesti Predel–Bovec.
- Zaradi poplavljenega cestišča je zaprta lokalna cesta Planina - Laze.
- Zaradi nevarnosti padanja kamenja na cestišče je oviran promet na regionalni cesti Sodražica–Nova vas, med Žimaricami in Runarskim ter na glavni cesti Godovič–Idrija–Dolenja Trebuša.
- Na regionalni cesti Volčja Draga–Križ je v Volčji Dragi zaradi sanacije propusta popolna zapora.
- Zaradi zemeljskega plazu pa je na cesti Col–Ajdovščina polovična zapora; promet je dovoljen za osebna vozila in tovorna vozila do 7,5 tone.

Danes bo sicer v večjem delu države pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo ali rosilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, v vzhodni Sloveniji do 13 stopinj Celzija. Jutri bo na vzhodu lepše vreme, v zahodni in osrednji Sloveniji pa bo še vedno deževalo. Več informacij najdete na vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.