Slovenija
1218 ogledov

Kolone zaradi počitnic, pa še prometna nesreča!

zastoji kolone ceste Saša Despot
V smeri proti morju zastoji, na primorski avtocesti nesreča. Zapore tudi zaradi prireditev.

Na primorski avtocesti je po poročanju prometno-informacijskega centra med Uncem in Ravbarkomando zaradi prometne nesreče oviran promet, zaradi česar nastajajo zastoji.

Kolone so tudi na ljubljanski obvoznci od Brda proti Brezovici ter na primorski avtocesti med Brezovico in cestninsko postajo Log proti Kopru.

Kolone na Karavankah Pomembno Slovenija Če je mogoče, v teh urah raje ne potujte proti morju!

Na koncu podravske avtoceste je zastoj dolg štiri kilometre, kolone so tudi na glavni cesti Podlehnik - mejni prehod Gruškovje ter na cesti Šmarje - Koper in Seča - Sečovlje.

Zapore zaradi prireditev

Zaradi prireditev je zaprta glavna cesta Tolmin - Bovec v Kobaridu do nedelje do 10. ure. Cesta Velika Reka - Radeče bo v Radečah zaprta do nedelje do 4. ure zjutraj. Med 9. in 15. uro bodo 20 minutne popolne zapore na trasi kolesarskega maratona okoli Pohorja, medtem ko bo cesta Poljana - Šentvid bo zaprta med 16. in 17. uro v Mežici. Prav tako bo med 19. in 7. uro zjutraj bo zaprta cesta Hoče - letališče Maribor. 

Na mejnih prehodih čakalne dobe

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Petrina, Dobovec in Gruškovje.

Omejitev tovornega prometa

Danes začne veljati omejitev prometa za težka tovorna vozila v času turistične sezone, in sicer ob sobotah med 8. in 13. uro, na primorskih cestah med 6. in 16. uro, ter ob nedeljah in praznikih med 8. in 21. uro, na primorskih cestah med 8. in 22. uro.

Kolone na avtocesti Ptuj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zapore zaradi del

Štajerska avtocesta bo zaradi del zaprta med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje proti Ljubljani od sobote, 23. 6. od 19. ure, do ponedeljka, 25. 6. do 8. ure. Obvoz bo po cesti Slovenske Konjice - Vojnik - Celje center.

Cesta Žiče - Poljčane bo zaprta zaradi preplastitve vozišča med Zbelovim in Lušečko vasjo do 23. 6., obvoz je urejen.

Cesta Ljubljana - Polhov Gradec bo zaradi preplastitve danes do 19. ure zaprta pri Srednji vasi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Albatroz 13:39 23.junij 2018.

    še vredu da 80% gospodinstev iz štajerske živi pod pragom revščine, za vse ostale lopove pa mi je vse eno. Naj se kar kuhajo v avtih poleg Nemcov in ostalih turistov, upam da se kdaj spomnijo na tiste ki jedo ...prikaži več suhi kruh, zato ker je njihova gradbena firma propadla pri izgradnji avtoceste zaradi neplačila.

  • Albatroz 10:09 23.junij 2018.

    tisti ki povzroči prometno nesrečo na avtocesti bi mu bilo potrebno odvzeti vozniško dovoljenje za eno leto, pa bi potem videli kdo bi divjal in norije vzganjal.