Slovenija
6387 ogledov

Vreme: Tako kaže za prihodnje dni

vreme pomlad dež luža dežnik Profimedia
Danes bo oblačno z rahlim dežjem. Na zahodu bo popoldne in zvečer nastalo nekaj kratkotrajnih ploh. Več jasnine bo le ob morju. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, na severovzhodu bo občasno rahlo deževalo. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, najvišje dnevne od 10 do 15 °C.

Ob prehodu vremenske fronte bo tokrat glavnina padavin na vzhodu države. Deževje se bo v prihodnjih urah le še okrepilo ter nadaljevalo v noči na torek. Pričakujemo, da bodo padavine prehodno ponehale šele jutri popoldne, nato se bo ozračje stabiliziralo in lahko pričakujemo obdobje lepšega in toplejšega vremena (od srede naprej).

V četrtek kaže na dokaj sončno in povečini suho vreme. V petek se bo od zahoda spet začelo oblačiti. S tem se bo povečala verjetnost za manjše padavine, ki so po trenutnih napovedih najverjetnejše v noči iz nedelje na ponedeljek ter v ponedeljek čez dan. Tudi v nadaljevanju kaže na bolj spremenljivo vreme. Jutranje temperature bodo večinoma od 0 do 5, najvišje dnevne pa med 10 in 16 °C.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.