Slovenija
20 ogledov

Končno so ga odpeljali

Požgan kombi je le en primer poškodovanja tuje stvari, kakršnih je bilo v Posavj Žurnal24 main
Zažgani kombi. Skoraj tri tedne po požaru je še kar stal na parkirišču.

Leskovec pri Krškem. Kombi za prevoz učencev, ki je prvo oktobrsko soboto zagorel na dvorišču Osnovne šole (OŠ) Leskovec pri Krškem, je bil do včeraj, skoraj tri tedne po dogodku, še vedno na istem mestu.

Ena izmed članic sveta staršev nam je povedala, da so starši ogorčeni, ker požganega kombija tako dolgo ne odstranijo, pojasnila od ravnatelja, zakaj je temu tako, pa ne dobijo.

Kdo ga je zažgal
Še nič novega. Primer požara na kombiju policisti še vedno preiskujejo in nam za zdaj novih informacij še ne morejo posredovati, nam je povedal Robert Perc, tiskovni predstavnik PU Krško. Ob požaru je Perc sicer dejal, da gre po vsej verjetnosti za namerni požig.

Čakal zavarovalnico
“Kombi je bil na parkirišču tako dolgo zato, ker smo morali urejati zadeve z zavarovalnico in v zvezi z lastništvom, saj kombi ni bil naš, pač pa je občina zanj plačevala lizing. Ravno danes sem poklical Dinos, da bodo kombi odpeljali,” nam je včeraj povedal ravnatelj Anton Bizjak.

Za zdaj najeli
Prevoz učencev so za zdaj uredili z najetim kombijem, izbirajo pa najugodnejšega ponudnika za nakup 16-sedežnega kombija, ki naj bi ga kupila občina. Ta bi bil primernejši kot prejšnji osemsedežni, ki je moral po učence v Vrbino, Kerinov Grm in Rimš zjutraj peljati kar petkrat in prav tako popoldne nazaj, je pojasnil Bizjak.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.