Slovenija
20 ogledov

Konec tedna nova pošiljka snega

V dopoldanskih urah je ponekod po državi rahlo snežilo, vendar sneg ni povzročal Žurnal24 main
V dopoldanskih urah je ponekod po državi rahlo snežilo, vendar sneg ni povzročal nevšečnosti v prometu. Konec tedna se nam obeta nova pošiljka snega.

Več o vremenu na VREME.NET.
"Rahlo sneženje, ki je v dopoldanskih urah zajelo Slovenijo, bo kmalu prenehalo. Nadaljevalo se bo suho, a precej mrzlo vreme," nam je zatrdil meteorolog Janez Markošek.

"Zadnje sneženje na cestah ne povzroča nikakršnih težav, saj je količina izredno majhna, poleg tega se ne prijema cestišča," nam je povedal Kristjan Zobovnik iz Prometno-informacijskega centra. "Na cesti ni trenutno nobenih posebnosti," dodaja.

Konec tedna nova pošiljka
Jutri bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od –5 do –10, v alpskih dolinah in na planotah Notranjske do –15, najvišje dnevne od –6 do –1, na Primorskem do 5 stopinj Celzija. V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, v četrtek pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.

"Večjo količino snega lahko po zadnjih napovedih pričakujemo v noči na soboto. Lahko zapade tudi do 15 centimetrov novega snega,
" poudari meteorolog in doda, da se bo po novi pošiljki snega spet nekoliko ogrelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.