Slovenija
91 ogledov

Krta v Jankovićevi nesojeni koaliciji

Karel Erjavec Saša Despot
Glasovanje. Pri SD nadzor glasovnic, v DeSUS-u ugibanja.

Iskanje. Katera poslanca DeSUS-a, SD ali Pozitivne Slovenije nista glasovala za Jankovića?

SD: Pokazali so si glasovnice

Pri SD so zatrdili, da so vsi njihovi poslanci podprli Jankovića. Glasovanje so nadzirali, vsak poslanec SD je pokazal izpolnjeno glasovnico vsaj dvema kolegoma. Pahorjevo, denimo, je videl tudi Janko Veber.

Rokovanje Erjavec – Janković

Karl Erjavec je bil po seji nad izidom vidno ogorčen. Po zanesljivih informacijah je glasoval za Jankovića. Po seji sta z Jankovićem hkrati zapustila parlament, se prijateljsko pomenkovala in se rokovala. Ali bi utegnil proti Jankoviću glasovati kateri drugi poslanec DeSUS-a, sinoči ni bilo znano. Pojavile pa so se tudi špekulacije, da kateri od Jankovićevih poslancev ni dvignil glasovnice, ker je hotel povzročiti nesklepčnost seje.

Komentarjev 20
  • privat 08:24 23.januar 2012.

    mat pa še res je podoben krtu!! Pa lih razmišljl sem komu je podoben TA KRT!!

  • Žurnalček 23:57 13.januar 2012.

    Če mi eden od telih tlele , ta desnih in črnih , zna napisati razliko v programu levih in desnih , bom jaz za kazen takšni zmoti napisal 3x ŽIVELA USA !

  • Žurnalček 12:21 13.januar 2012.

    Ne ni točno, kajti jaz sem lahko ultradesničar in zastopam to linijo, vendar se zna pojaviti problem, ki zahteva razsodno odločanje posameznika in ne po komandi strank. Primer: Strankarskega veljaka ujame tuja služba na orgijah, recimo da boste vsi zadovoljeni ...prikaži več v garaži ! In sedaj slikice in denar nudi za sprejetje nekega ukrepa-prodaje nečega, nakupa nečega- od njihove strani . Za to je treba sprejeti odločitev v parlamentu in sedaj morajo NEVEDNI poslanci glasovati za nekaj , da ne pridejo slikce v javnost ! Zdaj razumeš al ne razumeš . Če ne si zabit in prbit !