Slovenija
9 ogledov

Kupec za Bellevue je že izbran

Razpadajoči hotel. Žurnal24 main
Hotel Bellevue bo predvidoma prodan prihodnji teden, kupec pa je že izbran. Neuradno gre za podjetje Mawared, ki je v lasti države Jordanije.

Hotel Bellevue bo predvidoma prodan prihodnji teden, kupec pa je že izbran. Informacijo je za Delo podala Jacquelline Stuart, lastnica podjetja Slovenia Invest, ki skrbi za prodajo hotela.

Kot smo v časniku Žurnal24 že poročali, neuradno za najresnejšega kandidata za nakup nekdanjega hotela Bellevue velja podjetje Mawared, ki je v lasti države Jordanije. Lastniku, Študentskemu servisu Maribor, za hotel ponujajo od šest in pol do sedem milijonov evrov. Podjetje naj bi propadajoči hotel prenovilo v hotel najvišje kategorije, v katerem bi nočitev stala vrtoglavih dva tisoč evrov.

Podjetje Slovenia Invest je začelo tržiti hotel Bellevue konec lanskega leta. Izhodiščna cena je bila 7 milijonov evrov, po enomesečnem trženju pa so dobili štiri neobvezujoče ponudbe iz Slovenije, Italije, Turčije in Bližnjega vzhoda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.