Slovenija
31 ogledov

LDS ostala brez predsednika

Pred parlamentarno preiskovalno komisijo je stopil Iztok Podbregar. Žurnal24 main
Iztok Podbregar je odstopil z mesta predsednika LDS. Razlog naj bi bil osebne narave.

Odločitev o odstopu je zdaj že nekdanji predsednik LDS Iztok Podbregar predstavil na včerajšnji seji izvršilnega odbora stranke. V odstopni izjavi je poudaril, da se je za tak korak odločil iz osebnih razlogov, ki pa niso povezani s stranko.

Stranka bo novega predsednika začela iskati v prihodnjih dneh, volitve pa bodo izvedli na jesenskem kongresu stranke, ko bodo tudi sprejemali statut in razpravljali o programu, so sporočili iz stranke.

Funkcijo predsednika začasno opravlja Sonja Kralj Bervar.

Podbregar je bil na čelo stranke izvoljen na kongresu v Trbovljah 3. marca letos. Nasledil je Katarino Kresal.

Komentarjev 5
  • Darko 13:09 21.junij 2012.

    ..Pa še tam bi pokradli dobitke od srečolova. ..........:-))) pa še res je

  • Darko 13:08 21.junij 2012.

    Pa je šel tretji politični blok, misli da je šel za vedno in ta stranka je krepala. Pufi so previsoki in nihče ne da denarja.

  • Trsten 12:56 21.junij 2012.

    Naj z dolgovi vred prevzame tele LDS telebane Zoki. Saj so v njegovo stranko že prebegnili LDS in Zares telebani. Mogoče jim bo skupaj uspelo za silvestrovo narediti kakšno vaško veselico. Pa še tam bi pokradli dobitke od srečolova. Krtače ...prikaži več za čevlje, napihljive žogice in šlaufke za plavanje, lak za lase/kresalka ga potrebuje/, Zokijevi pingvinčki bi cel dan zabavali otroke in jim delili zlate zapestnice, verižice, zaročne in poročne prstane , ko bodo odrasli in podobno.Kresalka bi lahko zagnanim LDS emancipirankam podarila dildote, da jih ne bi bolela glava......................................................