Slovenija
15 ogledov

Le še begosumen

Zaključna akcija maja lani. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Narkokralj. Nič več nevaren za priče.

Dragan Tošić, osumljeni vodja slovenske kokainske naveze, pri treh sodnikih izvenobravnavnega senata ljubljanskega sodišča ne vzbuja več suma, da bi vplival na morebitne priče ali uničeval dokaze.

Šarić: JAR in dražba

Iz srbskih medijev. Šef narkomafije Darko Šarić naj bi bil v Južnoafriški republiki (JAR) s ponarejenim slovenskim potnim listom. Njemu in drugim članom narkokartela naj bi jih ponaredila osumljenka Sandra Udrih. Plazma televizorje, usnjeno garnituro, solarij, džakuzi, biljard, naprave za telovadbo so Šariću odvzeli in je od danes na prodaj. Začetna vrednost znaša 60 odstotkov cene. S. B. L.

Še na vrhovno sodišče
Tošiću je bil po naših informacijah prejšnji teden že drugič v 14 dneh odrejen pripor, ker bi po mnenju sodniške trojke na prostosti vendarle lahko zbežal iz države ali znova preprodajal kokain.

"Zelo verjetno se bomo zoper pripor pritožili še na vrhovno sodišče.

Z zahtevo za varstvo zakonitosti, s katero bomo poskušali dokazati, da za osumljenega Boštjana Kopčiča ne obstaja utemeljen sum, da bi v združbi sodeloval v vlogi, kot se mu očita," napoveduje Benjamin Peternelj, zagovonik Kopčiča, ki naj bi v kokainski navezi deloval kot vez med Tošićem in šefom celotnega balkanskega narkokartela Srbom Darkom Šarićem.

Kopčičevo bivanje v priporu naj bi na sodišču prejšnji teden sicer najprej potrdili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.