Slovenija
9533 ogledov

Ljubljana: Policist vozil pijan, povzročil nesrečo, želel pobegniti

Nesreča pri Ljutomeru
1/2
B. E.
Kriminalista, ki sta bila konec januarja v svojem prostem času in z zasebnim avtomobilom vpletena v prometno nesrečo na Tržaški cesti v Ljubljani, sta prejela pisni opozorili pred redno odpovedjo delovnega razmerja, poročata Delo in Slovenske novice.

Ravnanje policistov, ki sta na kraju nesreče poskušala prikriti posledice nesreče, je pomenilo kršenje kodeksa policijske etike in delovno-pravne zakonodaje, je za časnika pojasnil tiskovni predstavnik policije Drago Menegalija.

Ravnanje kriminalistov, eden od njiju je Mišo Radovančević, ki dela kot višji inšpektor na oddelku za terorizem in ekstremno nasilje na Generalni policijski upravi, drugi je zaposlen na Policijski upravi Ljubljana, so na policiji po poročanju časnikov obsodili kot nedopustno.

Radovančević, ki je v križišču s priključkom na avtocesto zaradi prehitre vožnje izgubil oblast nad vozilom in trčil v drog semaforja, je vozil brez vozniškega dovoljenja, oba vpletena sta vozila pod vplivom alkohola in sta želela s kraja nesreče pobegniti, a se je na kraju po naključju znašlo reševalno vozilo, mimoidoči pa so poklicali policijo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • borut08 11:22 13.april 2019.

    Mafija v modrem pocne kar se jim zdi in nikomur nic in to vse zato,ker scitijo lopovse elite in ustrahujejo,izvajajo psihicno nasilje nad drugace mislecimi in tako zagotavljajo molk in funkcioniranje mafijske drzave zato so skorajda nedotakljivi.So del problema in ne resitev!

  • peter91 23:50 12.april 2019.

    TO SO SAMI CIGOTI S VSEMI VRED URADNIŠKI PRASJETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • evelux 22:19 12.april 2019.

    In potem vse tiho je bilo ..... jaja tak je to v naši sloveniji ...... treba bit baraba pa je vse ok ....