Slovenija
62 ogledov

Ljubljančani, pozor! Kdo pogreša kačo?

kača Gasilska brigada Ljubljana
Ljubljanski gasilci iščejo lastnika kače, ki je zašla v eno od stanovanj na Kogojevi ulici.

Ljubljanski gasilci so na svoji Facebook strani objavili fotografijo kače, ki so jo našli med današnjo intervencijo. Poklicali so jih na Kogojevo ulico 4 v Ljubljani, kjer so v stanovanju v četrtem nadstropju naleteli na nepovabljenega obiskovalca. 

"Ali jo kdo pogreša? Ljubljenček najden na Kogojevi 4, v 4. nadstropju! Malo jo zebe, ampak bo vse v redu z njo! Čaka pri sosedu v 5. nadstropju," so še zapisali gasilci. 

 

Komentarjev 6
  • Žurnalček 19:07 08.avgust 2016.

    Škoda , moja žena je doma !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:51 07.avgust 2016.

    Če imaš eksotično žival ki ni domača vrsta bi mogl to jasno kontrolirat. Torej ok imaš eksotično žival; ni problema; jo imaš lahko. Ampak je pa treba zagotovit sledljivost tvoje živali + imet to lepo črno na belem na papirju. ...prikaži več Za vsako ekostično žival je brez papirjev in sledljivosti se lastniku odvzame žival, napiše mastno kazen in žival da v prodajo. Tujerodne živali lahko uničijo naše domače živali ki že stoletja prebivajo tu. Tle ni zafrkancije. Svojega ne damo (pustit propast) tujega nočemo. Če se že greš ekostične živali uvažat; dej vsaj bod fer no. Ne bit tok sebičn sam zato ker si lahko. Ker a veš če bi bli vsi tak sebični k ti...se tud teb ne bi lepo godil.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 23:43 06.avgust 2016.

    Golazni odsekaš glavo in jo izplakneš v najbližjo školjko!