Slovenija
225 ogledov

Magna že išče delavce za slovensko tovarno

Magna Steyr magna steyr
Podjetje Magna Steyr, ki bo v Sloveniji zgradilo novo tovarno, je že razpisalo delovna mesta za novo lokacijo.

Sredi januarja je Magna Steyr potrdila, da prihaja v Slovenijo. Ob potrditvi novice so napovedali, da bodo v občini Hoče-Slivnica zgradili obrat, v katerem bo v prvi fazi na voljo 400 delovnih mest. 

Na spletnem portalu mojedelo.com so že objavljeni oglasi za tri delovna mesta na njihovi novi lokaciji, in sicer vodja vzdrževanja, sistemski inženir in kontrolor. 

Podjetje je v svojih načrtih zapisalo, da bi v drugi fazi zaposlili še 1350 delavcev, v tretji pa še dodatnih 1300. Gradnja obrata se bo po načrtih začela v drugem četrtletju. Gospodarski minister Zdravko Počivalšek je dejal, da investitor pričakuje gradbeno dovoljenje do 1. julija. Proizvodnja naj bi po napovedih stekla jeseni leta 2018.  

oglas Magna Steyr | Avtor: PrtScr mojedelo.com PrtScr mojedelo.com

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Neprilagojen 10:49 20.februar 2017.

    Res je da ni vse idealno, a vseeno ni tako temno, kot mediji prikazujejo. Drugače pa vseeno naj dam v razmislek mladini. Jaz nisem šprical šole, marljivo sem opravljal vse naloge v šoli. Na faks sem se vpisal, zaradi ...prikaži več poklica samega in zaradi papirja. Ibral sem si poklic, ki me veseli... Če pa v mladosti žuriraš, ignoriraš znanje in trid, potem pač pristaneš na traku in to preko agencije. Pa ne mi rečt, da je šola za priviligirane... Sam izhajam iz pijanske disfuncionalne družine, ki se je živela iz socialne podpore...

  • Skippy 10:28 20.februar 2017.

    izRODEK: koliko ljudem pa ti daješ službo in kako dobro jih plačuješ? Verjetno si:a) brezposelnib) študentc) zaposlen v javnem sektorju.Katero je pravo?

  • Papaja Popi 09:45 20.februar 2017.

    https://kostinmozeg.wordpress.com/2016/11/16/revoz-iz-drugega-zornega-kota/