Slovenija > Mastercard
128 ogledov

Pakiramo za dopust!

Porat, Biševo Profimedias
Mnogi že odštevamo zadnje dni pred poletnim oddihom. Pred tem pa nas seveda čaka še izbor končne destinacije in priprava potovalnega seznama, da ne bomo česa pozabili doma. Če boste letos morske užitke iskali na Hrvaškem, smo za vas pripravili nekaj namigov za nepozabna doživetja.

Čudovita vodna jama na vzhodni obali otoka Biševo v Jadranskem morju velja za eno najbolj znanih naravnih znamenitosti na Jadranu. Njena notranjost okoli poldneva zažari v čudoviti modri svetlobi, morje pa se obarva v srebrno.

Na majhnem otoku Viševo naj bi po zadnjih podatkih prebivalo le 20 ljudi. Odlična destinacija, da najdete svoj mir in se podate na ogled znamenite Modre Špilje, ki velja za eno najbolj znanih naravnih znamenitosti na Jadranu. Njena notranjost okoli poldneva zažari v čudoviti modri svetlobi, skale in ostali predmeti v morju pa se odenejo v srebrno barvo. 

Imetniki kartic Mastercard iz vsega sveta boste ob registraciji na spletni strani Priceless Croatia pridobili ugodnost enodnevnega izleta do očarljive Modre špilje in Zelene jame na otoku Biševo ter si privoščili kulinarično razvajanje v restavraciji Meneghello v Palmižani na Peklenskih otokih. Več informacij najdete na tej povezavi.

Jadranje po Neretvi kot takrat, davno nazaj

Neretva | Avtor: Mastercard® Priceless® Cities Mastercard® Priceless® Cities
Ne spreglejte edinstvenega jadranja po dolini reke Neretve in raziščite naravno in kulturno dediščino južne Dalmacije v drugačnem stilu – tako, kot so to počeli včasih, na tradicionalnih čolnih in v okviru zasebne ture ekskluzivno za imetnike kartice Mastercard. Njena bogata zgodovina in mešanica grške, rimske in slovanske kulture vas bo popeljala v odkrivanje še neodkritih draguljev te edinstvene pokrajine, na koncu pa vas bo zapeljala s pristnimi kulinaričnimi dobrotami. Več informacij najdete na tej povezavi.