Slovenija
47 ogledov

Meja sneženja se bo občutno spustila

dež Saša Despot
Dež bo jutri dopoldan ponehal, naslednji konec tedna pa, kot kaže, ne bo sončen.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na severu in jugu bodo krajevne padavine. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 20, ponekod v severni polovici države od 10 do 15 stopinj Celzija. 

Ponoči bodo padavine zajele večji del države.Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 8, ob morju 12 stopinj Celzija. Že jutri dopoldne bo dež ponehal

Jutri dopoldne bo dež večinoma ponehal. Sprva bo še precej oblačno, čez dan pa se bo delno razjasnilo. Ni izključena kakšna popoldanska ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem do 20 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje. 

Naslednji vikend bo deževen

V sredo in četrtek bo pretežno jasno in suho. V četrtek kaže na suho in razmeroma sončno vreme. V petek bo oblačnost naraščala, a omembe vrednih padavin še ne bo. Ob koncu tedna kaže na deževje z ohladitvijo in nizko mejo sneženja. V začetku novega tedna kaže še na občasne padavine in dnevne temperature okoli 10 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.