Slovenija
3936 ogledov

Menda bomo spet videli sonce

Nevihtni oblaki. Shutterstock
Vremenoslovci pravijo, da kaže na deloma sončno vreme, a ne bo dolgo trajalo.

"V petek in soboto kaže na deloma sončno vreme, od nedelje dalje pa se verjetnost za padavine spet povečala," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje. Danes in jutri bodo sonca deležni le na Primorskem. 

"Danes bo v notranjosti Slovenije oblačno, predvsem v vzhodnih in osrednjih krajih se bodo občasno pojavljale rahle padavine. Na Primorskem bo delno jasno, pihala bo šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem do 22 stopinj C. Jutri bo večinoma oblačno, v notranjosti države bo še rahlo deževalo. Nekaj več sonca bo na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem do 15, najvišje dnevne od 15 do 19, na Primorskem do 24 stopinj C," se glasi napoved za danes in jutri. 

V četrtek bo na Primorskem pretežno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. V petek bo sončno, dopoldne bo po nižinah megla. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.