Slovenija
259 ogledov

Mercator prodal M holidays, ugodnosti Pika kartice ostajajo

Mercator pika Žurnal24 main
Mercator je turistično dejavnost M holidays prodal Kompasu, ki jo prevzema že jutri, ugodnosti za uporabnike Pika kartice ostajajo.

"Preko nadaljnjega sodelovanja M holidays v partnerskem sistemu Pika, kupci ohranjajo ugodnosti z naslova Mercatorjeve kartice zvestobe. Strateško povezovanje z eno najmočnejših in največjih turističnih podjetij v regiji pa prinaša pozitiven vpliv tudi na konkurenčnost in atraktivnost ponudbe M holidays," je prenos dejavnosti komentiral predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič

Prodaja turistične dejavnosti je del prestrukturiranja Mercatorja, ki se osredotoča na osnovno dejavnost trgovine z živili za vsakdanjo potrošnjo. 

Pogodbo o prenosu dejavnosti M holidays sta družbi Mercator, d.d., in Kompas, d.d., podpisali 7. decembra 2015. Pogodbeni stranki sta morali za začetek veljavnosti pogodbe pridobiti soglasje svojih nadzornih svetov. Nadzorni svet družbe Kompas, d.d., je ustrezni sklep sprejel 16. decembra 2015, nadzorni svet družbe Mercator, d.d., pa v torek, 22. decembra 2015. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.