Slovenija
30131 ogledov

Mobilni operater povečal pakete, enega pa celo pocenil

slovenija 19.06.12 telefoniranje na dopustu, v tujini, mobitel, telefonija, dekl Boštjan Tacol
HoT ob šesti obletnici spreminja vsebino mobilnih paketov.

V paketu MAXI za 9,99 uporabniki po novem dobijo 100 GB prenosa podatkov (prej 80), v paketu EXTRA so količino zvišali za 50 GB na 200 GB, poleg tega pa so ceno znižali za en evro na 13,99 evra na mesec.

"Pred šestimi leti smo se zavezali, da nikoli ne bomo dražili cen mobilnih paketov, in tega se še danes držimo. Ob šesti obletnici delovanja v Sloveniji smo znova izboljšali pakete in povečali količino prenosa podatkov. Enega od naših paketov smo tokrat celo pocenili. Kot vedno, so tudi tokrat izboljšani paketi brez doplačil na voljo vsem. Torej našim uporabnikom ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno od izboljšav, saj se jim paket izboljša samodejno. Očitno uporabniki to cenijo, saj nam zaupa že več kot 140.000 uporabnikov, kar predstavlja več kot 5-odstotni tržni delež," pravi direktorica mobilnega operaterja HoT Eva Aljančič.

Nov v ponudbi je paket za mobilni internet GIGA neomejeni (načelo poštene rabe je 1TB) za 17,99 evra na mesec. Akcija po tej ceni velja do 1. julija, hitrost prenosa podatkov pa je 50/10 Mbit/s, za dva evra na mesec pa jo je mogoče povišati na 1000/200 Mbit/s. 

V HOT pravijo, da uporabnikom zagotavljajo odlično podporo, saj na telefonske klice odgovorijo v povprečju v 13 sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa se javijo v povprečju v 25 sekundah.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar NickMason
    NickMason 10:04 16.maj 2023.

    MMS-i so pa blokirani ali jih moraš pa plačat ,tako da frendom ne moreš nič poslat ,je pa čist OK za klicat